• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2
  • Brios Slide

    Mit csomagolj a gyereknek tízóraira?

    Erre az illatos, puha és foszlós briósra még azok is irigykedni fognak, akik nem gluténérzékenyek. Read More
  • Kifli Glutenfree Slide

    A friss kifli élménye a gluténérzékenyeknek is jár.

    Ropogós és finom, mindössze 5 perc munkával! Glutén-, tej-, tojás- és kukoricamentes, adalékanyagok nélkül! Read More
  • Napolipizza

    A legfinomabb gluténmentes pizza

    Rengetegen tesztelték, mindenkinek nagyon ízlett. Vékony tészta, ropogós szél: pont, mint egy olasz pizzériában.
  • Kisslide 02

    Alba fehér cipó

    Illatos, puha bélzet, ropogós héj - ilyen az Alba cipó. Finom fehér kenyér kevés munkával! Read More
  • Hambuci

    Házi hamburger

    Puha zsemle, ízes húspogácsa, házi ketchup, friss zöldsaláta, jó sok hagyma. Mert a gluténérzékenyek is megérdemlik. Read More
  • Dolcekuglof

    Dolce Vita lisztkeverék

    Mostantól végre minden gluténmentes süteményre büszkék lehetünk. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Így használd a lisztjeinket!


Hamis rozskenyér

Rio Jav

 Sokunknak hiányzik a rozskenyér savanykás íze, semmivel össze nem téveszthető aromája. A Rio barna kenyérben rozs ugyan nincs, de megfelelő fűszerekkel kiegészítve nagyszerűen hozza a rég elfelejtett ízeket.

Így készül... 

Így dolgozunk

Glutenfree Icon Transparent

 Jelmondatunk: 0% glutén, 100% odafigyelés.
Alapanyagainkat gondosan válogatjuk és rendszeresen ellenőrizzük. Termékeink nem tartalmaznak tejet és tejszármazékot, szóját, lupint és gluténmentes búzakeményítőt sem.

Tudj meg többet...

Almás mandulatorta

Frangipane

A Glutenno Alba lisztkeverékkel nemcsak tökéletes fehér kenyeret készíthetünk, de vajas pitetészták kiváló alapja is lehet. Ez az almatorta finom mandulakrémmel és fahéjjal a családi ebédek méltó befejezése.  

Kattints a receptért! 


Sajtos rúd

 Sajtosrud 01
Az abbahagyhatatlan omlós snack. Ha valaki még sósabban szereti, tehet a tésztához 1/2–1 teáskanál sót, de szerintem a parmezán sóssága éppen elég. 

 HOZZÁVALÓK (kb. 25 darabhoz):

  • 7 dkg hideg zsír

  • 7 dkg hideg vaj vagy margarin, felkockázva

  • 1 tasak (25 dkg) Glutenno Napoli pizzaliszt (Glutenno Alba fehér cipó lisztből is finom)

  • 7 dkg pamezán sajt, reszelve

  • 1/2 teáskanál őrölt mustármag

  • 1 csipet reszelt szerecsendió

a tetejére 1 tojás, enyhén felverve

ELKÉSZÍTÉS: 

  1. A zsírt és a vajat egy tálba tesszük, és elmorzsoljuk a liszttel.

  2. A parmezánból félreteszünk 2 evőkanálnyit, a többit a vajas liszthez szórjuk a mustármaggal és a szerencsendióval együtt. 

  3. Az egészet gyorsan összegyúrjuk, közben adunk hozzá 2-3 evőkanál jeges vizet, hogy összeálljon. 

  4. A kapott tésztát folpackba csomagolva kb. 30 percre a hűtőbe tesszük. 

  5. Sütéskor előmelegítjük a sütőt 200 fokra, és kevés zsírral vékonyan kikenünk 2 nagy tepsit. 

  6. A tésztát rizsliszttel meghintett deszkán 1/2 cm vastagra nyújtjuk. Ha nagyon ragadna, borítsuk le azzal a folpackkal, amibe előzőleg becsomagoltuk, így könnyebb lesz kinyújtani. Felvert tojással megkenjük, és a félretett parmezánnal megintjük. 

  7. 1 cm széles, 10 cm hosszú csíkokra vágjuk – de persze a méretezés egyéni ízlés dolga. Akár apró pereceket is hajtogathatunk a tésztából. 

  8. A rudakat egymás mellé sorakoztatjuk a kikent tepsibe, és kb. 20 perc alatt megsütjük. 

  9. A sajtos rudak még aznap, frissen sütve a legfinomabbak, de ha netán maradna belőlük másnapra, akkor érdemes 120 fokos sütőben átmelegíteni, mert így ismét ropogósak lesznek.  

 

  1. Sajtosrud 02

 


 

MÉG EZ IS ÉRDEKELHET:
 

Sonkas Pizza
Bazsalikomos-sonkás pizza

Krumplis Pogacsa
Habkönnyű krumplis pogácsa

Alba Smiley

Alba fehér cipó







 

NÉZD MEG A VIDEÓT, HOGY KÉSZÜL AZ ALBA CIPÓ:
 

 

A GLUTÉNMENTES ÉS FINOM! újra megjelent! 

3d GM Korbevag Kicsi

 A NAGYSIKERŰ SZAKÁCSKÖNYV VÉGRE ISMÉT KAPHATÓ!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNNYEL!

 

Olasz meló: házi tészta gluténmentesen!


Ravioli Vagott WebMiele 01

 

 A Miele Főzőiskola szuper hangulatú rendezvényein mindent megkérdezhetsz,
amit a gluténmetes tésztakészítésről tudni szeretnél.
További infók és jelentkezés itt!

r

Írj nekünk!

Elakadtál? Nem úgy sikerült valami, ahogy tervezted? Még szerencse, hogy nem vagy egyedül. Mi itt a Glutennónál azt szeretnénk, hogy minél finomabbakat tudj sütni, ezért vállaljuk, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk. Kérdezd bátran a szakértőt! Írj nekünk, segítünk!

A

Oszd meg velünk a sikereidet!

Mert nem csak mi tudjuk a tutit. Küldd be a receptedet egy fotóval, ahol az étel mellett a Glutenno doboz is látszik. Minden hónapban értékes lisztcsomagokat sorsolunk! Címünk: info@glutenno.hu.

G

Lájkolj minket a Facebookon!

Te se maradj le a friss receptekről, hírekről, játékokról és nyereményekről!

Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.