• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2
  • Brios Slide

    Mit csomagolj a gyereknek tízóraira?

    Erre az illatos, puha és foszlós briósra még azok is irigykedni fognak, akik nem gluténérzékenyek. Read More
  • Kifli Glutenfree Slide

    A friss kifli élménye a gluténérzékenyeknek is jár.

    Ropogós és finom, mindössze 5 perc munkával! Glutén-, tej-, tojás- és kukoricamentes, adalékanyagok nélkül! Read More
  • Napolipizza

    A legfinomabb gluténmentes pizza

    Rengetegen tesztelték, mindenkinek nagyon ízlett. Vékony tészta, ropogós szél: pont, mint egy olasz pizzériában.
  • Kisslide 02

    Alba fehér cipó

    Illatos, puha bélzet, ropogós héj - ilyen az Alba cipó. Finom fehér kenyér kevés munkával! Read More
  • Hambuci

    Házi hamburger

    Puha zsemle, ízes húspogácsa, házi ketchup, friss zöldsaláta, jó sok hagyma. Mert a gluténérzékenyek is megérdemlik. Read More
  • Dolcekuglof

    Dolce Vita lisztkeverék

    Mostantól végre minden gluténmentes süteményre büszkék lehetünk. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Így használd a lisztjeinket!


Hamis rozskenyér

Rio Jav

 Sokunknak hiányzik a rozskenyér savanykás íze, semmivel össze nem téveszthető aromája. A Rio barna kenyérben rozs ugyan nincs, de megfelelő fűszerekkel kiegészítve nagyszerűen hozza a rég elfelejtett ízeket.

Így készül... 

Így dolgozunk

Glutenfree Icon Transparent

 Jelmondatunk: 0% glutén, 100% odafigyelés.
Alapanyagainkat gondosan válogatjuk és rendszeresen ellenőrizzük. Termékeink nem tartalmaznak tejet és tejszármazékot, szóját, lupint és gluténmentes búzakeményítőt sem.

Tudj meg többet...

Almás mandulatorta

Frangipane

A Glutenno Alba lisztkeverékkel nemcsak tökéletes fehér kenyeret készíthetünk, de vajas pitetészták kiváló alapja is lehet. Ez az almatorta finom mandulakrémmel és fahéjjal a családi ebédek méltó befejezése.  

Kattints a receptért! 


Háztartási keksz

Haztartasi Keksz
 

Olcsó, kiadós, hónapokig eltartható, és nagyon finom keksz, mesterséges aromák, ízfokozók és gyanús zsírok nélkül. Különlegessége, hogy sima vaj helyett barnított vajjal készül, ez ad neki egy kissé teltebb, diósabb aromát. De persze kókuszzsírral vagy margarinnal is működik, csak azokat nem lehet megbarnítani.

A másik apró trükk, hogy a kristálycukor mellé barna cukrot is használtam hozzá, ettől kicsit mélyebb, karamellesebb íze és illata lett a keksznek.

Ledarálva kókuszgolyóba, keksztekercsbe, rétes töltelékéhez vagy vajjal keverve sajttorta alsó rétegének tökéletes, én csakis ezt használom!

 
 HOZZÁVALÓK (kb. 45 darabhoz):
  • 6 dkg vaj, kókuszszír vagy margarin, szobahőmérsékleten
  • 7 dkg kristálycukor
  • 3 dkg barna cukor
  • 1 tojás
  • 25 dkg Glutenno Dolce Vita süteményliszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • ¼ teáskanál só 
ELKÉSZÍTÉS: 
  1. A vajat egy kis lábosban óvatosan, közepes lángon illatos-aranybarnára olvasztjuk, majd kicsit kihűtjük. Ha kókuszzsírt vagy margarint használunk, akkor ezt a lépést kihagyjuk. 
  2. A cukrot és a barnított vajat robotgéppel legalább 10 percig keverjük, hogy jó habos legyen. Ezután hozzáadjuk a tojást, és ezzel is keverjük további 5 percig.
  3. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a sóval. Lekapcsoljuk a gépet, a vajas masszához szórjuk a lisztkeveréket, és kézzel gyorsan összegyúrjuk a tésztát. Ha szükséges, adunk hozzá 1-2 evőkanál hideg vizet.
  4. A tésztát koronggá lapítjuk, folpackba csomagoljuk, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
  5. A hideg tésztát szilikonos nyújtólapon, folpackkal lefedve 3-4 mm vékonyra nyújtjuk.
  6. Derelyevágóval négyzetekre vágjuk, villával megszurkáljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, sütőpapíros tepsiken kb. 15 perc alatt világosbarnára sütjük.

  


 

MÉG EZ IS ÉRDEKELHET:
 

Sonkas Pizza
Bazsalikomos-sonkás pizza

Krumplis Pogacsa
Habkönnyű krumplis pogácsa

Alba Smiley

Alba fehér cipó







 

NÉZD MEG A VIDEÓT, HOGY KÉSZÜL AZ ALBA CIPÓ:
 

 

A GLUTÉNMENTES ÉS FINOM! újra megjelent! 

3d GM Korbevag Kicsi

 A NAGYSIKERŰ SZAKÁCSKÖNYV VÉGRE ISMÉT KAPHATÓ!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNNYEL!

 

Olasz meló: házi tészta gluténmentesen!


Ravioli Vagott WebMiele 01

 

 A Miele Főzőiskola szuper hangulatú rendezvényein mindent megkérdezhetsz,
amit a gluténmetes tésztakészítésről tudni szeretnél.
További infók és jelentkezés itt!

r

Írj nekünk!

Elakadtál? Nem úgy sikerült valami, ahogy tervezted? Még szerencse, hogy nem vagy egyedül. Mi itt a Glutennónál azt szeretnénk, hogy minél finomabbakat tudj sütni, ezért vállaljuk, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk. Kérdezd bátran a szakértőt! Írj nekünk, segítünk!

A

Oszd meg velünk a sikereidet!

Mert nem csak mi tudjuk a tutit. Küldd be a receptedet egy fotóval, ahol az étel mellett a Glutenno doboz is látszik. Minden hónapban értékes lisztcsomagokat sorsolunk! Címünk: info@glutenno.hu.

G

Lájkolj minket a Facebookon!

Te se maradj le a friss receptekről, hírekről, játékokról és nyereményekről!

Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.