• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2
  • Brios Slide

    Mit csomagolj a gyereknek tízóraira?

    Erre az illatos, puha és foszlós briósra még azok is irigykedni fognak, akik nem gluténérzékenyek. Read More
  • Kifli Glutenfree Slide

    A friss kifli élménye a gluténérzékenyeknek is jár.

    Ropogós és finom, mindössze 5 perc munkával! Glutén-, tej-, tojás- és kukoricamentes, adalékanyagok nélkül! Read More
  • Napolipizza

    A legfinomabb gluténmentes pizza

    Rengetegen tesztelték, mindenkinek nagyon ízlett. Vékony tészta, ropogós szél: pont, mint egy olasz pizzériában.
  • Kisslide 02

    Alba fehér cipó

    Illatos, puha bélzet, ropogós héj - ilyen az Alba cipó. Finom fehér kenyér kevés munkával! Read More
  • Hambuci

    Házi hamburger

    Puha zsemle, ízes húspogácsa, házi ketchup, friss zöldsaláta, jó sok hagyma. Mert a gluténérzékenyek is megérdemlik. Read More
  • Dolcekuglof

    Dolce Vita lisztkeverék

    Mostantól végre minden gluténmentes süteményre büszkék lehetünk. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Így használd a lisztjeinket!


Hamis rozskenyér

Rio Jav

 Sokunknak hiányzik a rozskenyér savanykás íze, semmivel össze nem téveszthető aromája. A Rio barna kenyérben rozs ugyan nincs, de megfelelő fűszerekkel kiegészítve nagyszerűen hozza a rég elfelejtett ízeket.

Így készül... 

Így dolgozunk

Glutenfree Icon Transparent

 Jelmondatunk: 0% glutén, 100% odafigyelés.
Alapanyagainkat gondosan válogatjuk és rendszeresen ellenőrizzük. Termékeink nem tartalmaznak tejet és tejszármazékot, szóját, lupint és gluténmentes búzakeményítőt sem.

Tudj meg többet...

Almás mandulatorta

Frangipane

A Glutenno Alba lisztkeverékkel nemcsak tökéletes fehér kenyeret készíthetünk, de vajas pitetészták kiváló alapja is lehet. Ez az almatorta finom mandulakrémmel és fahéjjal a családi ebédek méltó befejezése.  

Kattints a receptért! 


Szendvics zsemle

 Zsomi2 Bartkoagi
Nagyon könnyű, és puha kalácsszerű zsemlék. Szendvicshez, de a húsvéti asztalra a sonka mellé is kiválóak! Bartkó Ági receptje.

HOZZÁVALÓK

  • 25 dkg Glutenno Alba fehér cipó lisztkeverék
  • 1 jó púpos evőkanál Glutenno Dolce Vita süteményliszt (kb. 5 dkg)
  • 1 teáskanál szőlőcukor
  • 1 csapott teáskanál só
  • 1½ teáskanál porélesztő ( 1/2 csomag)
  • 2 tojássárgája
  • 1 dl tejszín
  • 1,5 dl víz + kb. 2 evőkanál
  • 3 dkg olvasztott vaj
  • Megkenni: 1 tojás sárgája, 1 teáskanál tejföl, 1 teáskanál víz keveréke

ELKÉSZÍTÉS: 

  1. A tejszínt elkevertem 1,5 dl vízzel, és meglangyosítottam. 
  2. A száraz anyagokat összekevertem. 
  3. Hozzáöntöttem a langyos folyadékot, összedolgoztam, majd hozzáadtam a vajat. (Mivel a sütemény lisztet nem szoktam kimérni, csak 1 nagyon púpos kanállal adok hozzá, így a folyadék mennyisége változhat.) Ha szükséges, adok hozzá még egy pici vizet. Enyhén ragacsos tészta legyen! Kézzel szoktam kidolgozni.  
  4. Majd letakarva pihentettem szobahőmérsékleten 40-45 percet. 
  5. Ezután szilikonlapáttal óvatosan átforgattam. Nem nyomjuk ki a levegőt belőle! 
  6. Majd vajazott kézzel 9 db gombócot formáltam, sütőpapírral bélelt tepsibe raktam. A gombócokat lenyomkodtam ujjnyi vastagra és megkentem a tojásos keverékkel. 
  7. Betettem a tepsit a hideg sütőbe és bekapcsoltam a sütőt 200 fokra. Az utolsó 10 percben a hőfokot 180 fokra mérsékeltem. 30 perc alatt szép pirosra sült. Nagyon könnyű, és puha kalácsszerű zsemlék lettek. Szendvicshez, de a húsvéti asztalra a sonka mellé is kiváló!

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 


 

MÉG EZ IS ÉRDEKELHET:
 

Sonkas Pizza
Bazsalikomos-sonkás pizza

Krumplis Pogacsa
Habkönnyű krumplis pogácsa

Alba Smiley

Alba fehér cipó







 

NÉZD MEG A VIDEÓT, HOGY KÉSZÜL AZ ALBA CIPÓ:
 

 

A GLUTÉNMENTES ÉS FINOM! újra megjelent! 

3d GM Korbevag Kicsi

 A NAGYSIKERŰ SZAKÁCSKÖNYV VÉGRE ISMÉT KAPHATÓ!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNNYEL!

 

Olasz meló: házi tészta gluténmentesen!


Ravioli Vagott WebMiele 01

 

 A Miele Főzőiskola szuper hangulatú rendezvényein mindent megkérdezhetsz,
amit a gluténmetes tésztakészítésről tudni szeretnél.
További infók és jelentkezés itt!

r

Írj nekünk!

Elakadtál? Nem úgy sikerült valami, ahogy tervezted? Még szerencse, hogy nem vagy egyedül. Mi itt a Glutennónál azt szeretnénk, hogy minél finomabbakat tudj sütni, ezért vállaljuk, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk. Kérdezd bátran a szakértőt! Írj nekünk, segítünk!

A

Oszd meg velünk a sikereidet!

Mert nem csak mi tudjuk a tutit. Küldd be a receptedet egy fotóval, ahol az étel mellett a Glutenno doboz is látszik. Minden hónapban értékes lisztcsomagokat sorsolunk! Címünk: info@glutenno.hu.

G

Lájkolj minket a Facebookon!

Te se maradj le a friss receptekről, hírekről, játékokról és nyereményekről!

HÍRLEVÉL FEL-/LEIRATKOZÁS

Az alábbi felületen kezelheted a hírlevéllel kapcsolatos igényeidet. Amennyiben szívesen értesülnél a híreimről, fel tudsz iratkozni a hírlevelemre. Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni, van lehetőséged leiratkozni róla.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.

HÍRLEVÉL FEL-/LEIRATKOZÁS

Az alábbi felületen kezelheted a hírlevéllel kapcsolatos igényeidet. Amennyiben szívesen értesülnél a híreimről, fel tudsz iratkozni a hírlevelemre. Amennyiben nem szeretnél több hírlevelet kapni, van lehetőséged leiratkozni róla.

A feliratkozással igazolom, hogy elolvastam és elfogadom az adatkezelési szabályzatot és hozzájárulok ahhoz, hogy adataim az adatvédelmi irányelveknek megfelelően tárolásra kerüljenek.