• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2
  • Brios Slide

    Mit csomagolj a gyereknek tízóraira?

    Erre az illatos, puha és foszlós briósra még azok is irigykedni fognak, akik nem gluténérzékenyek. Read More
  • Kifli Glutenfree Slide

    A friss kifli élménye a gluténérzékenyeknek is jár.

    Ropogós és finom, mindössze 5 perc munkával! Glutén-, tej-, tojás- és kukoricamentes, adalékanyagok nélkül! Read More
  • Napolipizza

    A legfinomabb gluténmentes pizza

    Rengetegen tesztelték, mindenkinek nagyon ízlett. Vékony tészta, ropogós szél: pont, mint egy olasz pizzériában.
  • Kisslide 02

    Alba fehér cipó

    Illatos, puha bélzet, ropogós héj - ilyen az Alba cipó. Finom fehér kenyér kevés munkával! Read More
  • Hambuci

    Házi hamburger

    Puha zsemle, ízes húspogácsa, házi ketchup, friss zöldsaláta, jó sok hagyma. Mert a gluténérzékenyek is megérdemlik. Read More
  • Dolcekuglof

    Dolce Vita lisztkeverék

    Mostantól végre minden gluténmentes süteményre büszkék lehetünk. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Így használd a lisztjeinket!


Hamis rozskenyér

Rio Jav

 Sokunknak hiányzik a rozskenyér savanykás íze, semmivel össze nem téveszthető aromája. A Rio barna kenyérben rozs ugyan nincs, de megfelelő fűszerekkel kiegészítve nagyszerűen hozza a rég elfelejtett ízeket.

Így készül... 

Így dolgozunk

Glutenfree Icon Transparent

 Jelmondatunk: 0% glutén, 100% odafigyelés.
Alapanyagainkat gondosan válogatjuk és rendszeresen ellenőrizzük. Termékeink nem tartalmaznak tejet és tejszármazékot, szóját, lupint és gluténmentes búzakeményítőt sem.

Tudj meg többet...

Almás mandulatorta

Frangipane

A Glutenno Alba lisztkeverékkel nemcsak tökéletes fehér kenyeret készíthetünk, de vajas pitetészták kiváló alapja is lehet. Ez az almatorta finom mandulakrémmel és fahéjjal a családi ebédek méltó befejezése.  

Kattints a receptért! 


Bazsalikomos-sonkás pizza

Sonkas Pizza

A pizzalapokat előre el lehet készíteni, és lefagyasztva eltenni - így kb. 30 perc alatt friss, ropogós pizza lehet az asztalon!

 HOZZÁVALÓK:

A pizzalaphoz: 

  • 1 tasak Glutenno Napoli pizza lisztkeverék 
  • 1 teáskanál cukor
  • 1/2 teáskanál só
  • 1 teáskanál szárított élesztő
  • 1 tojás (elhagyható)
  • 2 evőkanál olívaolaj

A feltétekhez: 

  • 2 evőkanál gluténmentes pizzaszósz
  • 10 dkg sonka
  • 10 dkg pizza mozzarella
  • 1 kis fej lilahagyma
  • néhány bazsalikomlevél
 

ELKÉSZÍTÉS:

1. Keverőtálba szórunk 1 tasak Napoli gluténmentes lisztkeveréket, és elkeverjük benne a szárított élesztőt, a cukrot és a sót. 

2. Egy kancsóban elhabarunk 1 tojást 2 dl vízzel és az olajjal. (Tojásérzékenység esetén a tojás elhagyható).

3. Ezt a folyadékot a liszthez öntjük, és simára keverjük. Sűrű nokedlitésztát kapunk. Letakarjuk, és meleg helyen kelni hagyjuk ½–1 órán keresztül.

4. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra. A megkelt tészta felét vizes spatulával átfordítjuk egy sütőpapírral bélelt tepsire, és vizes kézzel 26 cm-es körlappá simogatjuk. 5 percig pihentetjük, aztán a tepsit betesszük a forró sütőbe, és a pizzalapot kb. 15 perc alatt elősütjük. 

5. Ugyanígy elkészítjük a másik pizzalapot is. Az elősütött pizzalapok azonnal felhasználhatóak. Kiválóan bírják a fagyasztást.

6. Amikor a pizzát enni akarjuk, a pizzalap felületét megkenjük 1-2 evőkanál gluténmentes pizzaszósszal, megpakoljuk a feltétekkel, és 240 fokos sütőben 5-6 perc alatt megsütjük. A friss bazsalikomlevelet már az asztalon szórjuk rá. Jó étvágyat hozzá!

                                                                                                                                                              2 pizza lesz belőle

 

 
 

A GLUTÉNMENTES ÉS FINOM! újra megjelent! 

3d GM Korbevag Kicsi

 A NAGYSIKERŰ SZAKÁCSKÖNYV VÉGRE ISMÉT KAPHATÓ!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNNYEL!

 

Olasz meló: házi tészta gluténmentesen!


Ravioli Vagott WebMiele 01

 

 A Miele Főzőiskola szuper hangulatú rendezvényein mindent megkérdezhetsz,
amit a gluténmetes tésztakészítésről tudni szeretnél.
További infók és jelentkezés itt!

r

Írj nekünk!

Elakadtál? Nem úgy sikerült valami, ahogy tervezted? Még szerencse, hogy nem vagy egyedül. Mi itt a Glutennónál azt szeretnénk, hogy minél finomabbakat tudj sütni, ezért vállaljuk, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk. Kérdezd bátran a szakértőt! Írj nekünk, segítünk!

A

Oszd meg velünk a sikereidet!

Mert nem csak mi tudjuk a tutit. Küldd be a receptedet egy fotóval, ahol az étel mellett a Glutenno doboz is látszik. Minden hónapban értékes lisztcsomagokat sorsolunk! Címünk: info@glutenno.hu.

G

Lájkolj minket a Facebookon!

Te se maradj le a friss receptekről, hírekről, játékokról és nyereményekről!

Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.