• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2
  • Brios Slide

    Mit csomagolj a gyereknek tízóraira?

    Erre az illatos, puha és foszlós briósra még azok is irigykedni fognak, akik nem gluténérzékenyek. Read More
  • Kifli Glutenfree Slide

    A friss kifli élménye a gluténérzékenyeknek is jár.

    Ropogós és finom, mindössze 5 perc munkával! Glutén-, tej-, tojás- és kukoricamentes, adalékanyagok nélkül! Read More
  • Napolipizza

    A legfinomabb gluténmentes pizza

    Rengetegen tesztelték, mindenkinek nagyon ízlett. Vékony tészta, ropogós szél: pont, mint egy olasz pizzériában.
  • Kisslide 02

    Alba fehér cipó

    Illatos, puha bélzet, ropogós héj - ilyen az Alba cipó. Finom fehér kenyér kevés munkával! Read More
  • Hambuci

    Házi hamburger

    Puha zsemle, ízes húspogácsa, házi ketchup, friss zöldsaláta, jó sok hagyma. Mert a gluténérzékenyek is megérdemlik. Read More
  • Dolcekuglof

    Dolce Vita lisztkeverék

    Mostantól végre minden gluténmentes süteményre büszkék lehetünk. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Így használd a lisztjeinket!


Hamis rozskenyér

Rio Jav

 Sokunknak hiányzik a rozskenyér savanykás íze, semmivel össze nem téveszthető aromája. A Rio barna kenyérben rozs ugyan nincs, de megfelelő fűszerekkel kiegészítve nagyszerűen hozza a rég elfelejtett ízeket.

Így készül... 

Így dolgozunk

Glutenfree Icon Transparent

 Jelmondatunk: 0% glutén, 100% odafigyelés.
Alapanyagainkat gondosan válogatjuk és rendszeresen ellenőrizzük. Termékeink nem tartalmaznak tejet és tejszármazékot, szóját, lupint és gluténmentes búzakeményítőt sem.

Tudj meg többet...

Almás mandulatorta

Frangipane

A Glutenno Alba lisztkeverékkel nemcsak tökéletes fehér kenyeret készíthetünk, de vajas pitetészták kiváló alapja is lehet. Ez az almatorta finom mandulakrémmel és fahéjjal a családi ebédek méltó befejezése.  

Kattints a receptért! 


Házi Pilóta keksz

Pilota Keksz Web 
Ez egy luxuspilóta: klasszisokkal jobb és egészségesebb, mint a bolti verzió. Bónusz, hogy pofonegyszerű elkészíteni, és sokáig eltartható.

HOZZÁVALÓK:

 A barna kekszekhez: 

  • 25 dkg Glutenno RIO lisztkeverék
  • 2 púpozott evőkanál (14 g) kakaópor
  • 15 dkg puha vaj
  • 10 dkg porcukor
  • ¼ teáskanál só
  • 1 tojásfehérje
  • 1 teáskanál vaníliakivonat

A sárga kekszekhez: 

A párizsi krémhez: 

  • 15 dkg cukor
  • 1½ dl habtejszín
  • 5 dkg kakaópor
  • 1 nagy csipet só
  • 20 dkg vaj

a nyújtáshoz 2-3 evőkanál Glutenno Dolce Vita süteményliszt

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A barna és a sárga keksz is ugyanúgy készül: a puha vajat kézi robotgéppel habosra keverjük a porcukorral egy-egy tálban. Mindkettőhöz hozzáadjuk a tojásfehérjét és a vaníliát, ezzel is kikeverjük.
  2. A kétféle lisztkeveréket külön-külön összekeverjük a sóval, aztán a barnát az egyik, a fehér lisztet a másik adag cukros vajhoz keverjük. A sárga keksztésztába belereszeljük a citrom héját. 
  3. Mindkét keksztésztát külön-külön folpackba csomagoljuk, és legalább 30 percre a hűtőbe tesszük.
  4. Az idő elteltével a tésztákat Dolce Vita liszttel meghintett deszkán vagy szilikonos lapon kb. fél cm vastagon kinyújtjuk. Könnyebb, ha a tésztát folpackkal leborítjuk a nyújtás közben. A tésztakorongokat kiszúróval kiszaggatjuk, és sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk. 180 fokon kb. 18 perc alatt sülnek meg. 
  5. A párizsi krémhez a cukrot összemelegítjük a tejszínnel egy kis lábosban, és néhány perc alatt össze is forraljuk. Ezután lehúzzuk a tűzről, és kézi habverővel hozzákeverjük a kakaóport és a sót, majd apró kockákra vágva a vajat. Kicsit kihűtjük, és már tölthetjük is vele a kekszeket. 

                                                                                     a kiszúró méretétől függően kb. 28 db lesz belőle 

 

A GLUTÉNMENTES ÉS FINOM! újra megjelent! 

3d GM Korbevag Kicsi

 A NAGYSIKERŰ SZAKÁCSKÖNYV VÉGRE ISMÉT KAPHATÓ!

RENDELD MEG MOST KEDVEZMÉNNYEL!

 

Olasz meló: házi tészta gluténmentesen!


Ravioli Vagott WebMiele 01

 

 A Miele Főzőiskola szuper hangulatú rendezvényein mindent megkérdezhetsz,
amit a gluténmetes tésztakészítésről tudni szeretnél.
További infók és jelentkezés itt!

r

Írj nekünk!

Elakadtál? Nem úgy sikerült valami, ahogy tervezted? Még szerencse, hogy nem vagy egyedül. Mi itt a Glutennónál azt szeretnénk, hogy minél finomabbakat tudj sütni, ezért vállaljuk, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszoljuk. Kérdezd bátran a szakértőt! Írj nekünk, segítünk!

A

Oszd meg velünk a sikereidet!

Mert nem csak mi tudjuk a tutit. Küldd be a receptedet egy fotóval, ahol az étel mellett a Glutenno doboz is látszik. Minden hónapban értékes lisztcsomagokat sorsolunk! Címünk: info@glutenno.hu.

G

Lájkolj minket a Facebookon!

Te se maradj le a friss receptekről, hírekről, játékokról és nyereményekről!

Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.