• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2

Glutenno – a gluténmentes és finom! blog

Receptek, hasznos tanácsok, tippek, információk és érdekességek gluténérzékenyek számára.

Kollár Anita gluténérzékenységét 2012 januárjában állapították meg, azóta él teljesen gluténmentes étrenden. Több mint tíz év gasztronómiai területen szerzett tapasztalatát ötvözte önálló kutatómunkával azért, hogy ez a diéta ne csak "mentes" legyen, tele rossz minőségű, silány tápértékű ételekkel, hanem valódi ételeket tartalmazzon, amelyek ugyanolyan finomak, mint a korábban élvezett fogások voltak. Első szakácskönyve, a Gluténmentes és finom! a megjelenés évében hónapokig toplistás volt, és bejutott a Libri Aranykönyv válogatásába is. Máig is ezrek sütnek-főznek belőle, sokan gluténmentes Bibliaként emlegetik. A szakácskönyv sikere, a főzőkurzusok tanulságai és a rengeteg olvasói levél hívta életre a Glutenno márkát, benne azokkal az alapvető lisztkeverékekkel, amelyekkel a gluténmentes háztartás vezetése, a mindennapi sütés és főzés könnyebb, egyszerűbb és egészségesebb lehet. 


Kollár Anita az ELTE-n végzett nyelvészként, ugyanakkor a Testnevelési Egyetemen sportedzői diplomát is szerzett. Több mint 10 évig dolgozott vezető szerkesztőként gasztronómiai könyv- és lapkiadóban, rendszeresen publikál gasztronómiai tárgyú írásokat, recepteket, vezet főzőkurzusokat. 

Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.