• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2

Így dolgozunk

Jelmondatunk: O% glutén, 100% odafigyelés.

Fakanal

TISZTÁN

Termékeink nem tartalmaznak szóját, tejet és tejszármazékokat, tojást, lupint és egyéb allergéneket, génmanipulált összetevőket. 

EGÉSZSÉGTUDATOSAN

Egyik lisztkeverékünk esetén sem léphet fel az ún. koktélhatás, ami az élelmiszeripari adalékanyagok kölcsönhatásából származó negatív élettani hatást jelenti. Nálunk ugyanis nincs három E számmal jelölt adalékanyagnál több, ráadásul a három közül az egyik a C-vitamin. A felhasznált adalékanyagainkról részletesen itt tájékozódhatsz.

SAJÁT MAGUNKON TESZTELVE

Mi hiszünk a saját termékeinkben. A belőlük készült kenyereket és pékárukat esszük nap mint nap, és ezt adjuk a családtagjainknak is, még azoknak is, akiknek nem kötelező a gluténmentes étrend betartása. Mert szeretik, és mert ezzel változatosabb és izgalmasabb az étkezésük.

NYITOTT SZEMMEL

Tudjuk jól, hogy igazán jó minőségű gluténmentes kenyerek és péksütemények előállítása nem egyszerű dolog. Ám mi megrögzötten vágyunk arra, hogy minél finomabb és egészségesebb termékeket készítsünk. Ezért folyamatosan feljesztünk, és állandóan keressük az új, izgalmas gluténmentes gabonákat, amelyekkel változatosabbakká tehetjük az ételeinket. Tesztkonyhánkban mindig sütünk-főzünk, hogy aztán az arra érdemes termékeket mindenki megkóstolhassa.

Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.