• Bslide06
  • Bslide02
  • 1
  • 2

Küldetésünk

A saját bőrünkön tapasztaljuk meg nap mint nap, hogy a gluténmentes diétát nagyon nehéz betartani. 

Rengeteg élelmiszerben van glutén, ott is, ahol nem várjuk. Sajnos az is gyakran megesik, hogy a gondatlan tárolás vagy csomagolás miatt egy amúgy gluténmentes ételből nem ehetünk egyetlen falatot sem.

Mi marad hát nekünk? Az, hogy szinte mindent magunknak kell elkészítenünk. És szerintünk egyáltalán nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük.

Nekünk ezek a szempontjaink:

Zselyke Masolat

EGYSZERŰEN! 

Az a célunk, hogy a mindennapokban segítsünk: olyan liszkeverékeket kínálunk, amelyekkel valóban egyszerű megsütni a legalapvetőbb élelmiszert, a kenyeret. És persze sok minden mást is. 

SIKERREL!

A lisztkeverékeink mellé pontos, többszörösen tesztelt recepteket és leírásokat adunk, hogy az elkészült kenyerek, pizzák és sütemények valóban finomra és gusztusosra sikerüljenek mindenkinek. Mert nekünk is ez a legfontosabb.

EGÉSZSÉGESEN! 

Mi magunk sem akarunk egész életünkben csak keményítőt enni. Azért kutattunk fel izgalmas, teljes értékű gluténmentes gabonákat és más őrleményeket, hogy fontos tápanyagokat is adjunk a szervezetünknek. Mert megérdemli.

ÖRÖMMEL!

Persze tudjuk jól, hogy az étel nem pusztán tápanyagok összessége. Annál jóval több: örömforrás, élmény, amelyet megoszthatunk szeretteinkkel, barátainkkal. Mi imádunk enni, ugyanakkor tudjuk, hogy mindenkinek más az ízlése, mást tart finomnak. Azért dolgoztunk ki többféle lisztkeveréket, hogy mindenki megtalálhassa közöttük a neki megfelelőt, és a gluténmentes diéta senkinek ne jelentsen többé lemondást.

 Ne maradj le semmiről!

Ha szeretnél első kézből értesülni nyereményjátékainkról, akcióinkról, kóstoltalásainkról, és érdekelnek a legújabb gluténmentes receptjeink és videóink, iratkozz fel a Hírlevél listánkra.

Ne aggódj: nem fogunk levelekkel bombázni, havonta mindössze egy Hírlevelünk van.